Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ταξί Παγούρας | Μεταφορές Επιβατών Σχηματάρι Βοιωτίας

Η εταιρεία μας “ΤΑΞΙ ΠΑΓΟΥΡΑΣ” η οποία εδρεύει στο Σχηματάρι Βοιωτίας, διαθέτοντας σύγχρονα ταξί και έμπειρους οδηγούς, μπορεί να αναλάβει την άμεση μεταφορά επιβατών, ηλικιωμένων, ανηλίκων και τουριστών σε όποιον προορισμό στην Βοιωτία επιθυμείτε.

Εύκολα και οικονομικά μόνο με ένα τηλεφώνημα, θα είμαστε εκεί για εσάς και θα σας περιμένουμε στο μέρος που θα μας υποδείξετε ώστε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση.

Και τα 3 ταξί μας είναι κλιματιζόμενα, ελεγμένα από το ΚΤΕΟ και άριστα συντηρημένα. Διαθέτουν άνετα καθίσματα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε μία άνετη μετακίνηση καθώς και δωρεάν wi-fi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ:

Είμαστε εδώ για τις καθημερινές σας ανάγκες, για να σας μεταφέρουμε γρήγορα, ευχάριστα και με ασφάλεια στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 

Αεροδρόμια

Λιμάνια

ΚΤΕΛ

Σιδηροδρομικούς σταθμούς

Ξενοδοχεία - Εστιατόρια

Παραλίες
 
 
 
 
 
 
 
 
 6946333096
 
 
 
 
 
 

VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Με άνεση, ασφάλεια και εχεμύθεια, πραγματοποιούμε vip μεταφορές με την Mercedes limousine model w213, στο Σχηματάρι και σε όλη την Ελλάδα.
 
 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Ειδικευόμαστε επίσης σε ημερήσιες περιηγήσεις σε διάφορους προορισμούς κοντά στο Σχηματάρι, τη Βοιωτία και σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.
 
 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ

Μεταφέρουμε και παραδίδουμε στον ελάχιστο δυνατό χρόνο οποιοδήποτε ασυνόδευτο αντικείμενο επιθυμείτε στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο προκειμένου να σας προσφέρουμε μια άνετη και ευχάριστη μετακίνηση.