Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ταξί Παγούρας | Μεταφορές Επιβατών Σχηματάρι Βοιωτίας
 
 
 
 
ΤΑΞΙ ΠΑΓΟΥΡΑΣ
Μεταφορές Επιβατών Σχηματάρι Βοιωτίας

Σχηματάρι Βοιωτίας
  6946333096
 
 
 
 
 
 
 

VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Με άνεση, ασφάλεια και εχεμύθεια, πραγματοποιούμε vip μεταφορές με την Mercedes limousine model w213, στο Σχηματάρι και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Είμαστε στην διάθεση όλο το 24ωρο προκειμένου να σας προσφέρουμε μια άνετη και ευχάριστη μετακίνηση προς οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε.
 
 
 
 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ
Όλα τα σύγχρονα ταξί μας διαθέτουν POS και σας δίνουν την δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
 
 
 
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
την περιοχή του Δήμου Τανάγρας (Σχηματάρι - Δήλεσι - Οινόφυτα - Οινόη - Ταναγρα - Χαλκιδα - Θηβα - Αυλωνα) αλλά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σχετικά με εμάς


Η εταιρεία μας “ΤΑΞΙ ΠΑΓΟΥΡΑΣ” η οποία εδρεύει στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από το 1996 προσφέρει επαγγελματικές και ασφαλείς μεταφορές επιβατών με ταξί στη Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα, σε πολύ προσιτές τιμές.

Διαθέτοντας 3 υπερσύγχρονα ταξί, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση μεταφορά σας από και προς λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς ΚΤΕΛ, ενώ μπορούμε να σας προσφέρουμε αναμονή, παραλαβή...ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπηρεσίες


Η εταιρεία μας “ΤΑΞΙ ΠΑΓΟΥΡΑΣ” η οποία εδρεύει στο Σχηματάρι Βοιωτίας, διαθέτοντας σύγχρονα ταξί και έμπειρους οδηγούς, μπορεί να αναλάβει την άμεση μεταφορά επιβατών, ηλικιωμένων, ανηλίκων και τουριστών σε όποιον προορισμό στην Βοιωτία επιθυμείτε.

Εύκολα και οικονομικά μόνο με ένα τηλεφώνημα, θα είμαστε εκεί για εσάς και θα σας περιμένουμε στο μέρος που θα μας υποδείξετε ώστε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση...ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ