Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
ΤΑΞΙ ΠΑΓΟΥΡΑΣ
Μεταφορές Επιβατών Σχηματάρι Βοιωτίας

Η εταιρεία μας “ΤΑΞΙ ΠΑΓΟΥΡΑΣ” η οποία εδρεύει στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από το 1996 προσφέρει επαγγελματικές και ασφαλείς μεταφορές επιβατών με ταξί στη Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα, σε πολύ προσιτές τιμές.

Διαθέτοντας 3 υπερσύγχρονα ταξί, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση μεταφορά σας από και προς λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς ΚΤΕΛ, ενώ μπορούμε να σας προσφέρουμε αναμονή, παραλαβή και μεταφορά στελεχών σε προκαθορισμένους προορισμούς ή και σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται με εταιρείες, ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία, ενώ αναλαμβάνει την παραλαβή και μεταφορά ασυνόδευτων προς όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι μετακινήσεις γίνονται από επαγγελματίες οδηγούς και με κλιματιζόμενα, άνετα, εγκεκριμένα και ασφαλισμένα οχήματα ταξί, τα οποία διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μεταφορά σας θα πραγματοποιηθεί με κάθε άνεση και ασφάλεια.

Στόχος μας είναι να σας εξασφαλίσουμε μια αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά προς οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα αλλά και η διαρκής προσπάθεια μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.

Ο επαγγελματισμός και η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την διάθεση να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε εγγυώνται την ασφαλή και άνετη μετάβαση στον προορισμό σας.

Με ένα σας τηλεφώνημα και δίνοντας μας τα στοιχεία άφιξης σας η των δικών σας ανθρώπων μπορούμε να σας παραλάβουμε και να σας μεταφέρουμε από και πρός οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 6946333096
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο προκειμένου να σας προσφέρουμε μια άνετη και ευχάριστη μετακίνηση.